جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

واحد تحقیق و توسعه در ابتدای هر پروژه پس از تقسیم بندی کار وارد فاز تحقیقات و امکان سنجی می گردد. پس از این مرحله طراحان با استفاده از اصول فیزیکی حاکم بر مسئله نمونه های اولیه ای از سیستم مورد نظر طراحی می کنند و پس از ساخت این نمونه ها توسط واحد ساخت، آزمایشهای متعددی روی آنها انجام داده و در نهایت با توجه به نتایج بدست آمده از پروتوتایپها، اولین نمونۀ صنعتی را جهت تست در شرایط واقعی طراحی کرده و مجددا جهت تولید به واحد ساخت تحویل می­دهند. سپس این نمونه در شرایط بحرانی تحت آزمایشهای مختلف قرار می گیرد و بعد از عملیات بهینه سازی و رفع نواقص و عیوب احتمالی مجددا جهت تولید انبوه طراحی می گردد. در این پروسه تمامی اعضای تیم طراحی با استفاده از دانش روز و شبیه سازی های کامپیوتری با بیشترین دقت و قابلیت اطمینان بالا محصولات را ارزیابی کرده و نتایج را مکرر به واحد مدیریت شرکت گزارش می دهند. در نهایت قبل از عرضۀ محصول به بازار عرضه هر دستگاه به صورت مجزا لحاظ عملکرد و قابلیتهای مورد نظر مورد آزمایش قرار میگیرد و در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایشات مجوز لازم را برای عرضه به بازار دریافت می کند.

شرکت دانش بنیان کنترل سیستم خاورمیانه با کمک نیروی انسانی کارشناس و متخصص در واحد تحقیق و توسعه همواره در حال بهینه سازی و طراحی و ارتقاء محصولات خود می ­باشد. وجود کارشناسان و متخصصین مجرب در دپارتمانهای مکانیک، الکترونیک، نرم افزار و اپتیک این واحد، کیفیت محصولات عرضه شده به بازار را تضمین می نماید.

 بدون شک آینده پیشرو، آینده‌ای آمیخته با استفاده و بکارگیری از تکنولوژی‌های نوین می‌باشد به طوری که رشد روز افزون تکنولوژی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه امری اجتناب ناپذیر است. از این رو کشور ما نیز جهت حفظ و ارتقاء جایگاه صنعتی خود در منطقه و جهان و همچنین همگام‌ شدن با پیشرفت‌های فزاینده در صنعت دنیا نیازمند بهبود، ارتقاء و نوسازی فرآیندها و سیستم‌های مورد استفاده در صنایع مختلف می‌باشد. لذا این مجموعه سعی دارد با آمیختن دانش کارشناسان برتر جوان و تجارب ارزشمند متخصصین امر، با طراحی و ساخت انواع تجهیزات ابزار دقیق صنعتی، اقدام به بومی‌سازی و فرهنگ‌سازی بکارگیری فن‌آوری‌ها و تکنولوژی‌های پیشرفته روز دنیا نماید.

واحد تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان کنترل سیستم خاورمیانه دارای چهار دپارتمان مختلف میباشد که هر کدام از این بخشها وظیفه خاص خود را در پروسۀ طراحی و توسعه محصولات پریسماتک بر عهده دارند.

 

 

دپارتمان مکانیک

نخستین محصول مستقل شرکت کنترل سیستم خاورمیانه، رفرکتومتر اینلاین بود که در سال 1392 پس از سه سال تلاش، طراحی و بهینه سازی توسط تیمهای مختلف الکترونیک، مکانیک و اپتیک به بازار عرضه گردید که در جشنواره FINEX2014 از سوی بنیاد ملی نخبگان عنوان بهترین اختراع از لحاظ طراحی الکترونیک را به خود اختصاص داد. این محصول در همان ابتدا با استقبال قابل توجهی در صنایع مختلف روبرو شد. از این بین می توان به شرکتهایی همچون گروه تولیدی مهرام، شرکت زمزم تهران، شرکت بهنوش تهران، شرکت لبنیات مانیماس، شرکت شیلتون و… اشاره نمود. پس از این محصول تلاشهای تیم طراحی و ساخت شرکت همچنان ادامه دارد و در این مسیر محصولات دیگری همچون رفرکتومتر آزمایشگاهی و کانداکتیویتی متر اینلاین طراحی و به بازار ارائه گردید که همگی با استقبال خوبی از طرف صنایع، کارخانجات، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مواجه گردید. از این رو می توان به تعدادی از این مشتریان ارجمند اشاره نمود: دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شرکت لبنیات کاله، دانشگاه گیلان، شرکت لبنیات دامداران و ..

دپارتمان الکترونیک و کنترل

در این دپارتمان عملیات طراحی و بهینه سازی مدارات الکترونیکی و کنترلی محصولات توسط کارشناسان مجرب صورت میپذیرد. در طول پروسه طراحی مهندسین و طراحان این بخش، شرایط کاری و محیطی را که توسط تیم مدیریت پروژه با توجه به استانداردهای بین المللی محصول مورد نظر استخراج شده است را مد نظر قرار میدهند. این شرایط شامل انواع استانداردهای تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده در شرایط صنعتی و تحقیقاتی میباشد که با توجه به محل و نحوۀ استفاده از دستگاه به این دپارتمان ابلاغ میشود. در نهایت پس از انجام طراحی و تولید اولین نمونه های آزمایشی، این مدارات تحت شرایطی که در استاندارد ها ذکر شده است مورد ارزیابی قرار میگیرد و در صورت پشت سر گذاشتن تمامی آنها جهت ساخت، به واحد ساخت و تولید شرکت تحویل داده میشود.

دپارتمان اپتیک

برخی از محصولات پریسماتک از قبیل انواع رفرکتومترها دارای یک سیستم اپتیک دقیق میباشند. متخصصان اپتیک شرکت کنترل سیستم خاورمیانه در دپارتمان اپتیک عملیات طراحی و بهینه سازی بخش های اپتیک محصولات را با استفاده از شبیه سازی های کامپیوتری و اصول اپتیک بر عهده دارند. این بخش در ارتباط مستقیم با دپارتمانهای الکترونیک و مکانیک قرار دارد. و به صورت دوره ای گزارشات خود را به مدیران دو دپارتمان مذکور ارائه میدهد.

دپارتمان نرم افزار

یکی از تاثیر گذارترین بخشهای تجهیزات ابزار دقیق صنعتی و آزمایشگاهی وجود نرم افزارهای قدرتمند جهت انجام محاسبات و پردازش داده های اندازه گیری شده در سخت افزار سیستمها میباشد. در دپارتمان نرم افزار شرکت دانش بنیان کنترل سیستم خاورمیانه کارشناسان همواره در حال طراحی و ارتقاء نرم افزار محصولات پریسماتک میباشند. دو ویژگی راحتی استفاده برای کاربر و دقت و قدرت بالا در انجام محاسبات، مهترین عواملی هستند که برنامه نویسان در این واحد مد نظر قرار میدهند.

SHARE